Ska det vara så förbaskat svårt?

images[1]

Hur kan det komma sig att folk är så urusla på en så pass enkel sak som att köra bil i en rondell. Eftersom EU av någon anledning lämnar bidrag till byggandet av dessa cirkulationsplatser – som de egentligen heter – så ökar de hela tiden i antal och problemet växer. Men vad är det som är så svårt?

Om vi utgår de starkaste sjuttiofem procenten av befolkningen, vad avser begåvning, så borde de ju kunna ta till sig informationen från bilden och agera utefter det. Sen lägger man till att man innan man kör in i en rondell blinkar åt det håll man ska (blinka åt höger om du ska åt höger, blinka ingenting om du ska rakt fram och blinka åt vänster om du ska svänga åt vänster), samt att man blinkar åt höger om man ska ta sig ut ur rondellen. Lätt som en plätt.

Så nu vet vi alla att om någon inte agerar enligt detta i en rondell, så är han eller hon en del av de begåvningsmässigt svagaste tjugofem procenten av landets befolkning.

För inte tillhör väl du den undre kvartilen i det här sammanhanget?

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men