Clinton eller Trump; pest eller kolera

th6

I nästa månad ska USAs president utses. Det ska göras av de ca 40 procenten amerikanare som orkar släpa sig till valurnorna. Det de har att välja på är Hillary Clinton och Donald Trump. Hon representerar etablissemanget och han är rebellen som utmanar allt.

Men det blir illa vem som än flyttar in i Vita Huset. Om det blir Hillary så får de ytterligare en demokratisk president som ligger på minus redan från start. Om det blir Donald så känns det som om vi får en impulsiv tokstolle som är beredd att trycka på kärnvapenknappen.

Men kanske kan fru Clinton bli litet mer statsmannamässig om det blir hon, och förhoppningsvis så lugnar kanske herr Trump ner sig en smula om det skulle bli han som blir president.

Man kan ju allt hoppas.

WMM

 

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men