Järnrörs-Kecke – ett föredöme för politiker?

images1

Sverigedemokraten Kent Ekeroth, mest känd från järnrörsskandalen 2010, är åter i blåsväder. Nu har han varit i handgemäng i en kö till en krog i centrala Stockholm igen. Fast han förnekar det och hävdar att han agerade i självförsvar. Trots att han hade livvakter från Säpo med sig.

Inte nog med att har var ute och jagade komikern Soran Ismail med järnrör, han har dessutom blivit utkastad från flera krogar runt Stureplan. Man kan ju anta att t.ex. krogen Riche verkligen tycker att han har uttryckt sig kränkande mot de andra gästerna, innan man tar det kontroversiella, och av media uppmärksammade, beslutet att mota ut honom på Birger Jarlsgatan.

Undrar om dom som röstade på honom i förra valet tycker att de tog ett riktigt beslut?

Vad händer nu? Ingenting. Utredningen av ärendet har nämligen tagits över av inga mindre än Säpo. Näst intill en garanti för att ärendet läggs ner inom kort.

Det sägs att vi har dom politiker vi förtjänar, men det här går väl utanför det?

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men