Kan vi prata om något annat än Donald Trump?

kalle-anka-co-nr-28-20141

Nu får det väl ändå räcka! Hälften av det som media rapporterar handlar om USA’s nye president. Samma människor som inte kunde förutspå att just han skulle bli vald, har nu mage att förpesta vår tillvaro med förnumstiga förutsägelser om vad som kommer att hända nu. Varför ska vi tro på dem den här gången?

Amerikanarna borde nog se över sin version av demokrati. Det här funkar ju inte. Den som fick minst antal röster blev president. Och nu tycks den nyvalde presidenten Trumpeta (!) ut att han kommer att svika det ena vallöftet efter det andra. Och ingen tycks bry sig, eftersom det som sägs i en valrörelse inte riktigt gills.

Släpp det här nu och gå vidare. Det finns viktigare saker att rapportera om än vilka någon självutnämnd expert tror att president Donald Duck ska utse till sin administration.

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men