Äntligen! Skatteverket jagar skurkar.

Eftersom polisen har fullt sjå med att omorganisera sig så har de inte tid att agera mot de kriminella nätverken. För att möjligen kunna rensa upp i detta träsk så kallas nu den riktiga eliten in: Skatteverket. De ska systematiskt genomföra kontroller av företag som verka skumma.

Man låter meddela att man ska ”…störa kriminella grupper och göra deras verksamhet olönsam.”

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=6629776

Nu kan det äntligen börja hända saker. Bäva månde de kriminella grupperna. För alla som drivit eller driver företag vet, att det inte finns några som är bättre på att störa och på att göra verksamheter olönsamma än just Skatteverket. Skurkarna kommer inte att ha en chans. Vem vet, snart kanske man måste betala moms när man betalar för att få ett förstahandshyreskontrakt. Priset på pizzor kommer troligtvis att öka med precis 25%.

En liten side-effect av detta är att detta troligtvis kommer att minska det fiskala trycket på hederliga företagare.

Helt nya grepp i Sverige alltså: Man jagar skurkar istället för vanliga människor.

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men