Nya tider för bilförare

Det har gått några år sedan vi medelålders tog körkort. Och under den tiden så har naturligtvis samhället förändrats.

Vi som är över 60 år fick inte lära oss något om elbilar under körkortsutbildningen. Än mindre om vilka speciella regler som gäller för dessa. Dessa nya regler tycks ha blivit en typ av lapptäcke. Håll med om att bilden visar att det kanske skulle kunna gå att förenkla trafikskyltandet en smula.

Vad betyder egentligen kombinationen av dessa skyltar? Jag frågade två på varandra följande parkeringsvakter och fick olika svar. Så nu riktar jag frågan till bloggens läsare. Under vilka tider på dygnet får man parkera en dieseldriven bil med dubbdäck här? Någon…?

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men