Om Skärskådat och WMM

Vad nu? Ska verkligen kategorin White Middle age Men få bli representerade med sin egen blogg?

Ja, jag tänkte det. Det är inte jättetrångt i den nischen. Jag har ofta fått den konstruktiva (?) kritiken att jag har ett annorlunda och litet bakvänt sätt att se på saker som händer i min omvärld. Min tanke är att bjuda på dessa insikter.  Jag  är en femtio-plussare med ett förflutet i såväl basindustrin som finansbranschen. Det kanske innebär att jag kan föra över en del kunskap och erfarenheter till de som ännu inte haft förmånen att vandra på vårt gemensamma klot lika länge som jag.

Att jag dessutom har såväl fru, två  utflugna barn, tonårsdotter, hund, villa och Volvo herrgårdsvagn borgar för att jag lärt mig en del om familjelivet, mest enligt ”trial-and horror-principen”.

Hoppas att mina skärskådanden ska  vara till glädje!

WMM

WMM White Middle-aged Men