Säpo suger

176261319_82e3f999-91f3-4dcf-8958-a717cd0eeec3[1]

Åh vad tråkigt att vårt land har en så urusel säkerhetstjänst! Dom lyckas inte med någonting! Trots att dom har fått lagligt tillstånd att genom FRA lyssna på all mailtrafik som vi vanliga och alla skurkar och potentiella skurkar skickar, så lyckas dom aldrig haffa någon. Ingen åker dit. Ja, om man undantar oskyldiga invandrare i Boliden förstås. Dom slår dom klorna i.

I helgen utsattes landets stora mediehus för cyberattacker. Bland annat Aftonbladets, Expressen, Svenska  Dagbladets och Dagens Nyheters webbtidningar låg nere på grund av en attack som genererats från Ryssland. Därmed inte sagt att den är genererad av ryssar. (?) Detta är en allvarlig attack och det visar att killarna på  FRA och deras kollegor sitter och sover. Eller också att dom är inkompetenta. Det är svårt att veta vilket som är värst.

Säpos nya chef är till skillnad från sina föregångare en riktig linslus. Han ger presskonferenser som om han hade betalt för det. Helt nyligen sade han på en av dessa sammankomster att det största hotet mot Sverige kommer från Ryssland.

Är man konspiratoriskt lagd om man tror att en cyberattack mot svensk press några veckor senare är ett svar på detta?

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men