Zlatan är naken!

th[5]

Låt oss inleda med att konstatera att Zlatan Ibrahimovic är den bäste svenske fotbollsspelare som någonsin funnits. Det är bara att njuta av hans konster så länge det går. Vi lär inte få se någon som är lika framgångsrik under vår livstid.

Därifrån har det tydligen varit enkelt att geniförklara karln vad det än gäller. Då blir det fel.
Men ingen törs säga emot. Det påminner om sagan om Kejsarens nya Kläder. Låt mig därför bli den som säger ”Kejsaren är ju naken!”.

Vår nationalhjälte är inte så bra på att uttrycka sig. Språk är inte hans bästa gren.  Det han säger i intervjuer blir litet oklart och luddigt. Då tolkas det som att Zlatan har någon underfundig dubbelmening i det han säger. När han säger ”jag kommer tillbaka” till sina forna fans i Malmö FF så tolkas det som att han är på väg att skriva på för MFF. Knappast.

Många tror dessutom att han har stor del i produktionen av sina reklamframträdanden och den timing som de släpps med. Knappast. Det  är däremot mycket troligt att det finns stora hjärnor i kulisserna som hjälper honom till rätt beslut. Varför inte den vackra frun? Zlatan är nog bättre på cykelsparkar än på  marknadsföring.

Vi får nöja oss med att Zlatan är en makalöst bra fotbollsspelare. När det gäller kommunikation så är han om inte naken, så i alla fall mycket lättklädd.

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men