Ny favorit

Det har seglat upp en ny favorit i den dumskallarnas sammansvärjning som råder i Vita Huset. Nu har självaste överkuckun Donald Trump tvingats abdikera från posten ”Den som gör bort sig mest i media”.

Ny innehavare av den rosa ledartröjan, och vinnare av spurtpriset i april 2017, är den alltid lika oförutsägbare presstalesmannen i Vita Huset Sean Spicer. Det är fantastiskt att se hur grodorna riktigt hoppar strömhopp ur munnen på honom.

Nu senast påstod han, helt oprovocerad, att inte ens Hitler sjunkit så lågt som till att använda kemiska stridsmedel.  Det rörde sig om kritik mot Ryssland för att de är lierade med den syriska Assad-regimen som attackerar sin egen befolkning med gas.

När en journalist påpekade att Hitler använt gasen sarin i så trasslade Spicer in sig i ett resonemang som inte gick att följa.

Detta är en presstalesman för världen mäktigaste institution!

En annan tanke: Är det verkligen lämpligt att världen mäktigaste man, Donald Trump, kommunicerar med allmänheten i ett medium som begränsas till 140 tecken?

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men