Snillen ska spekulera i maj.

Donald Trump och Kim Jong-un har stämt möte i maj. Fantastisk om de verkligen kommer att träffas.

Det blir intressant att se hur de kommer att beskriva varandra efter mötet. Fram till nu har ju båda hävdat att den andre är ondskan personifierad. En gissning är att de efteråt kommer att beskriva varandra som stora statsmän och trevliga killar. För så säger man alltid.

Vad vill dom få ut av det då? Nordkoreanen vill att västvärlden ska lätta på sanktionerna. Landet lider brist på nästan allt. Amerikanen vill synas i media så att han kan bli omvald.

En annan intressant fråga för oss historiska kalenderbitare vem av dem som kommer att fälla den klassiska kommentaren ”peace in our time” vid hemkomsten. För dem som inte uppfattar det ironiska i detta så rekommenderas en Googling.

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men