Vargen kommer!

Nu blir det spännande. Sågverksmagnaten Karl Hedin har häktats och anklagas för tjuvjakt på varg, lo och kungsörn.

Kar Hedin har tidigare gjort sig känd som en stor motståndare till att vi ska ha en vargstam i Sverige på den nivå som vi har idag. Han har också berättat för alla som orkar höra på att de som bestämmer stammens storlek är ett gäng ”ekosofer” som är tjänstemän på Naturvårdsverket, Länsstyrelserna och inom rättsväsendet.

Nu ska det bli intressant att se huruvida åklagarens material räcker för en fällande dom eller ens för en rättegång. Om inte, så är det lätt att man drar slutsatsen att kammaråklagaren Lars Magnusson på Riksenheten för miljö- och arbetsmiljömål har häktat Hedin för att ge honom en näsbränna.

Om så är fallet så borde Magnusson få sparken på det gråaste av alla papper. Om det går att bevisa att Hedin är skyldig så ska han in i buren. Spännande.

Stalltips: Inget av dessa två kommer att inträffa. Vi är ju i Sverige.

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men