Vart tionde till prästen

images[1]

Det visar sig att politiker och anställda i Svenska Kyrkan har spenderat sina medlemmars pengar på dyra resor till lyxiga resmål. Ansvariga försvarar sig med argument  av typen: ”Men revisorerna har ju godkänt det”.

Hur ska det gå när den moraliska kompassen bara snurrar för präster och kyrkopolitiker? Det gör den ju hela tiden. Ända sedan korstågens tid så har kyrkans representanter sett till att roffa åt sig. Förfärligt. Med ett så skenheligt prästerskap så är nog inte steget långt till de hemskheter som kommit i dagen i den katolska kyrkan.

Om jag kunde skulle jag gå ur Svenska Kyrkan. Men det kan jag inte. För det har jag gjort för länge sedan…

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men