Rena rama vilda västern

Jahapp, då strök det med ett par unga män i natt igen. Skjutna i huvudet. Denna gång i Kista i nordvästra Stockholm.

Folk känner sig otrygga och när ansvariga politiker (Ygerman) ställs mot väggen kommer de att reagera med reptilhjärnan och säga ”Vi ska se över vapenlagstiftningen”.

Fel! Det ska ni inte alls! Vad hjälper det att göra det ännu krångligare för landets alla jägare. Ska de lägga ännu mer pengar på vapenskåp och annat? Dom här mördarna använder sig inte av jaktvapen. Det finns, för ändamålet, bättre vapen för dom.

Nej Ygerman, du ska se till att gällande lagstiftning följs. Så enkelt är det. Fixa fram mer snutar! Och då menar jag sådana som går omkring med båtmössa på sig och säger saker som ”Hur var det här då?” eller ”Skingra er, här finns ingenting att se!”. Fyll sedan på med ett försvarligt gäng ”Jarnebrinkar” som kan sätta fast riktiga skurkar.

Sluta upp med att lösa alla problem genom att försämra för vanligt folk!

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men