Stoppa snusket!

Hur är det möjligt? Hur kan det komma sig att det helt plötsligt inte kan genomföras en enda festival i vårt avlånga land utan att någon blir sexuellt ofredad.

Vad är det som har hänt? Har folk blivit alldeles tokiga och fått för sig att det är OK att klämma på andra bara för att man står och trängs i en publikhop. (Och kom nu inte dragande med den där svängen om att et är nyanlända som ligger bakom det hela. Inte ett ord om det förrän det är bevisat!)

Eller kan det vara så att det alltid varit så här, men att det ät först nu som offren har börjat rapportera vad som händer? Man har kanske betraktat det som en olägenhet som alltid dyker upp på festivalerna, men som inte varit värd att bråka om.

Eller är det en kombination av dessa två, påspätt med det faktum att media med stor glädje väljer att rapportera om det. Det har så att säga blivit sjlävgenererande.

Oavsett vilket så är det dags att ta tag i detta med hårdhandskarna. Öka straffet till livstid om det behövs. Och se för guds skull till att sätta fast och döma några. Låt dem sedan sitta vid den fiktiva skampålen som det innebär att visas upp med bild och namn i tidningarna.

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men