Må bäste dopare vinna.

Idag startar säsongen för längdskidåkarna. Vad ska det vara bra för?

I Gällivare finns det redan så mycket snö att det går att genomföra internationella skidtävlingar. Det är säsongpremiär. Men i skuggan av alla dopingskandaler så är det dags för Skärskådat att anmäla att intresset för längdskidåkning har tagit slut. Det är ju bara en tävling i vem som kan dopa sig utan att åka fast. Eller har alla norska skidåkare astma? Dom tar ju medicin mot det.

Vi får inse att idrotter där utövarna till stor del är beroende på sin hjärt-lungkapacitet kommer att dö sotdöden. Sponsorerna vill inte smutsa ner sig och publiken tappar intresset (= mindre reklamintäkter).

Så säg adjöss till längdåkning och cykling – för att ta ett par av de hårdast drabbade.

WMM

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WMM White Middle-aged Men